Mr White

Zenei stílusok: Minden, ami Wedding!
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): PLATZ, Negro, Creol Bar, High Five (Gozsdu), AMTS Tuning Show (Hungexpo), Haraszthy Love Fesztivál…

Létezik Superman, Batman, Spiderman… És létezik a „Weddingman”. DJ Mr. White, polgári nevén Hór Csaba a kétezres évek óta gyakorolja a hangulatteremtés művészetét, a Budapesti klubokon túl pedig „Weddingman” néven professzionális élménycsomagot nyújt esküvői pároknak az ország minden területén. Főbb védjegyei a megbízhatóság, a korszerű technikai felszerelés, és a segítőkészség – ugyanis Csaba számára mindig a vendégek elégedettsége az elvégzett munka mércéje. Széles zenei repertoárját Budapesten a Bazilika közelében a PLATZ nevű bárban kamatoztatja, ahol természetesen meg is lehet őt hallgatni élőben egy koktél társaságában!
DJ hivatása mellett nappali munkája is erős keresztmetszetet és szakmai kiegészítést ad felkészültségéhez, úgyanis a BASYS Magyarország Product managereként a DJ szakma által előszeretettel használt Pioneer DJ és BOSE  termékeket első kézből teszteli sokszor már a piaci megjelenés előtt. Munkásságát mostantól a BEST EVENT DJ is támogatja, így jó szívvel ajánljuk őt magas technikai standardokat és zenei rugalmasságot igénylő esküvőkre!

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: