Taking too long? Close loading screen.
best event dj

Mr Black

Zenei stílusok: Minden, amit a hangulat diktál!
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Creol Bár, Minyon Bár, Holdudvar, Goose Bar (Kecskemét) , Morrison’s 2 Klub, Morrison’s Liget Club, BB’z Bar & Grill, Highfive Budapest …

Kovács Mikit alias „Mr. Black”-et sokan ismerhetik a Budapesti éjszakában, mivel már több mint 20 éve szórakoztatja a nagyérdeműt. Könnyű vele megtalálni a hangot, jó kedélyű, jó humorú DJ, de ez ne tévesszen meg senkit: a munkában nem ismer tréfát. Miki mindig precíz és pontos.

Mottója: „Bármivel is foglalkozol az életben, legyél benne profi és megbízható“. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy ha egyszer megszerezte egy hely „rezidens“ pozicióját azt általában évekig meg is tartotta.

Mr. Black 15 éve esküvőzik, így több száz rendezvénnyel a háta mögött bátran mondhatjuk, hogy már nem érhetik meglepetések! Ahogy nevéből is adódik, a szívéhez inkább a fekete zene áll közelebb, de zenei sokszínűségével a magánrendezvényeken hozza a kötelező házibuli hangulatot. Különös érzéke van a zenei hangolódásra, így a kisebb létszámú születésnapokat is bármikor lehozza!

Az aktív Dj-zés mellett Mikitől a technikai dolgok sem állnak távol. Telepített hangot nem egy szórakozóhelyre és az üzemeltetés is a kisujjában van. A  Best Event Dj csapatát évek óta oszlopos tagként, és főtechnikusként is erősíti.

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: