DJ Groovelyne

Zenei stílusok: Minden, ami minőségi!
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Ötkert, Fröccsterasz, Morrison’s 2 Klub, Morrison’s Liget Club, Budapest Park, Hellobaby bar, Raqpart, VakEgér Tőzsdekocsma, Pivo & Bar (Gozsdu Udvar)…

A szakmában Dj Groovelyne -ként ismert Vajas Gergő 15 éve működik professzionális DJ-ként Budapesten és országszerte.

A 35 éves lemezlovas érdeklődése a DJ-k világa felé már 12 évesen megmutatkozott, és a gimnáziumi évek alatt kezdett el először partyszervezéssel foglalkozni.

Gergő 2007. –ben tett szert először rezidensi posztra, a Budapesten akkoriban nyíló – és azóta is az egyik leglátogatottabb szórakozóhelyként számontartott – Morrison’s 2 Klubban. DJ-ként itt „szocializálódott”, és alázattal tanulta ki a szakmai és technikai fogásokat mind a kollégáktól, mind a közönség visszajelzéseiből. Az elmúlt évtizedben Dj Groovelyne néven Budapest megannyi szórakozóhelyét bejárta, jelenleg pedig a Gozsdu Udvar bisztrói mellett Budapest központi klubjaiban, többek között az Ötkertben és a Fröccsterasz / Terminal- ban tölt be házigazda szerepet.Lemezlovasként mindemellett nívós rendezvényeken is fel- felbukkan, így heti szinten átlagban akár 24 órát is eltölt a DJ pultban. A kétdiplomás fiatalember számára a „DJ-zés” nem csak egy munka, hanem életforma is: a magánéletben zenei producerkedéssel, brandinggel, és a fellépésekkel kapcsolatos „booking” tevékenységekkel foglalkozik.

Közönségorientált diszkósként Gergő stílustól függetlenül mindig a legismertebb slágerekből válogat, nem szeret mellényúlni. Repertoárjában a Mai Top40 slágerektől a Rock & Roll-ig szinte bármit a buli szolgálatába tud állítani, mindezt minőségi szinten. Mint DJ, motivációja mindig a lehető legtöbb ember tánctérre koncentrálása, akár 8-10 órán keresztül is. Felkészültségével, Dinamikus, rugalmas hozzáállásával rengeteg pozitív visszajelzést kap hetente mind a megbízóktól, mind a közönségtől.

13 év magánrendezvényes tapasztalatát vezető lemezlovasként Gergő most már a Best Event DJ-nél kamatoztatja…

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: