Taking too long? Close loading screen.
best event dj

Thomx – Dancefolk

Zenei stílusok: Minden, ami magyar!
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Morrisons Liget Klub, Budapest Park, PLÁZS (Siófok), Pivo & Bar, Moulin Rouge, Total Dance Fesztivál, I Love 2000…

A Dancefolk Show egy „Élő DJ show” hegedű kísérettel a dance, és a magyar népzene ötvözéséből. A produkció menedzsere a DJ szerepben is feltűnő Thomx – azaz Szűcs Tamás, akinek az arca ismerős lehet az I love 2000 és a Total Dance fesztivál bulisorozatok plakátjairól. Thomx az elmúlt 15 évben budapest legnívósabb klubjait járta be házigazdaként, mindeközben ezreket szórakoztatott fesztiválok és nagyszabású események színpadjain. Dj Dominique felfedezettjeként kiemelkedő kommunikációs és színpadi készségeket sajátított el szakmai útja során, számtalanszor fellépett az UFO, a TNT, és Dj Náksi után, ezt követően pedig megalapította a Dancefolkot, ahol modern saját dalokkal és a magyar népzene varázsával elevenednek meg a legnagyobb slágerek, elektronikus dallamok vagy épp klasszikus feldolgozások.

Tomi egyéni Dj szettekre, valamint Teo-val karöltve a Dancefolk Live Act produkcióval is köthető különböző nagyszínpados eseményekre. Az utóbbi igazi unikum – a Best Event Dj ajánlásával.

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: