Nieder

Zenei stílusok: Minden ami nem mulatós
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Liget Club, Sziget Festival Official, Balaton Sound Official, EFOTT, raqpart, Hellobabybar, Tütü Budapest, PONT, Morrison’s Pub

Nieder, polgári nevén Niedermüller Tamás fiatal kora ellenére már Budapest összes jelentős szórakozóhelyén kipróbálta magát, számos helyen rezidens pozícióban is. A 30 éves lemezlovas első nyilvános szárnypróbálgatásaira főiskolai bulikon kapott lehetőséget, ami után egyre szélesebb körben kapott felkéréseket számos buliszervezőtől.
2014-ben az év klubja címet ünneplő Liget Club megkeresésére első körben a klub VIP termének állandó DJ-je lett, ahonnan rövid időn belül a több, mint ezer fős „arénába” emelte ki a vezetőség.
2015-ben feltűnt a közismert Balaton Soundon és a Sziget Fesztiválon is, ezzel párhuzamosan állandó siófoki rezidenciát is kapott a budapesti munkák mellett.
2016-óta az ország legnagyobb szórakoztatóközpontjává alakult Fogas Házon belül a PONT-nak lett aktív rezidense, de emellett számos más belvárosi szórakozóhelyen is betöltötte a házigazda szerepét, mint például a főváros nyári ékkövének számító Raqparton.

A sok klub- és fesztivál szereplés után 2016-ban a magánrendezvények világába is fejest ugrott, és számos vállalat munkatársait szórakoztatta az azóta eltelt időszakban.

Nieder szívéhez az elektronikus zene áll a legközelebb, ha klubfellépésről van szó, de alázattal és nagy tapasztalattal pörgeti a mai TOP40 slágereket, valamint a klasszikus és modern R’n’B/hip-hop felvételeket is. Természetesen Tomi attól sem ijed meg, ha akár 30-40-50 évvel ezelőttre kell visszanyúlnia, és a múlt legnagyobb slágereivel kell örvendeztetni a közönséget: maximális profizmussal áll minden egyes rendezvényhez – most már a Best Event DJ-nél is.

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: