DJ Dream

Zenei stílusok: Minden, ami pörgős és táncolható!
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Stifler Ház, High Five Budapest (Gozsdu Udvar), Morrison’s 2 Klub, Morrison’s Liget Klub, Banhof, Vakegér Tőzsdekocsma…

„Ha visszatekintek az elmúlt több mint 20 évre úgy érzem jól döntöttem. Amit csinálok örömet okoz rengeteg embernek. Barátságokat, párokat hoz össze, és lehetőséget ad arra, hogy pár órára mindenki felhőtlenül jól érezze magát…”

Dj Dream alias Robi 1997 óta tisztességesen végigjárta a ranglétrát: a belvárosi kluboktól a céges rendezvények színpadáig megszámlálhatatlan hangos éjszaka karmestere volt Budapesten és országszerte.

Közhely vagy sem, hihetetlen energiákat képes zenei repertoárjával felszabadítani a tánctéren! Nem is csoda, hogy megannyi szórakozóhely és ügynökség várja vissza tárt karokkal az elmúlt 20 évben. DJ-ként energikus, friss zenei szettek jellemzik munkásságát, amíg technikusi oldalról csapatunkból messze az egyik legképzettebb szakember a terepen…

Robi a precíz technikai feltételek megteremtője, a megoldások embere, és a végeláthatatlan pörgés híve – így csak ajánlani tudjuk rendezvényeinkre !

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: