BanDJ

Zenei stílusok: A „minden zene lemezlovasa”.
Referenciák (a teljesség igénye nélkül): Stifler Ház, Morrisons 2 Klub, Morrisons Liget Klub, I Love Retro Fesztivál, Budapest Park

Nagy András, alias Bandj 1991. óta tevékenykedik lemezlovasként, és kétségen kívül az élete a ZENE.
Eposzi jelzője „a minden-zene lemezlovasa”, hiszen otthon van a mai TOP40 slágerek világában is, de igazi specialitása a RETRO! Hitvallása szerint a zene erején túl nagyon fontos a kapcsolattartás a közönséggel, ezért a fellépésekkor is az interaktivitásra törekszik.

Szintén egyedülállónak mondhatóak a ma már a BanDJ „védjegyként” számontartott Minimixek és RetroMixek is, melyeket a youtube-on lehet megtalálni és meghallgatni.
BANDJ jelenleg a Stifler Ház és a Morrison’s 2 Klub DJ csapatának vezetője, ezenkívül a mindennapokban a DJ Szövetség – Magyar DJ és Producer Egyesület vezető ügyintézőjeként is tevékenykedik.

Sikerei révén olyan nevekkel dolgozik együtt heti rendszerességgel, mint Csordás Tibi, Dj Dominique, Náksi Attila, Spigiboy vagy Zoltán Erika. Bandj neve a klubfellépések mellett fellelhető egyetemi napok illetve fesztiválok line-upján is, és most már a Best Event DJ csapatát is erősíti!

Kérd árajánlatunkat!

Kérd árajánlatunkat rendezvényed profi zeneszolgáltatására:

Velünk jó kezekben vagy!

Az alábbi cégek már elégedettek voltak csapatunk munkájával: